Idre

Gisteren nog snel even naar de grote winkel voor verse bolletjes, om 9.30 rijden we richting idre we zien wel hoe ver we komen. Bij karlstad naar de grote maxi ica. Zo gaat de dag wel snel om. Om 19 uur is het nog bijna 4 uur rijden. We besluiten een camping te zoeken. 20 km voorbij Torsby vinden we een mooie camping aan een meer. De camping eigenaar is een Nederlander met helaas b Ned. tarieven. De kinderen springen meteen in het meer, na een hele dag in de auto te hebben gezeten. Na het eten nog even spelen. Ezra heeft het voetballen ontdekt. Nu maar snel op bed voor de kinderen is het al erg laat. Redelijk uitgeslapen tot ongeveer 8.30 ontbeten en daarna onze wandelbroeken gewaxt, met dank aan de föhn van Sandra. Helaas regent het de hele ochtend, de kids lezen boekjes binnen in het grote huis van de camping. Na een aantal uren rijden wordt het droog, al dreigen de wolken nog steeds. We zoeken even voorbij Idre een lagerplats waar we goedkoop kunnen kamperen. Gevonden een erg mooi plekje vlak bij idre, zometeen lekker bbqen boven het vuur.

janny reefman

hallo allemaal, Wat leuk dat we met jullie mee mogen lezen. Kunnen wij een beetje meegenieten van jullie avonturen. Nog heel veel plezier samen gr. janny