Vervolg Noorwegen

Vervolg 11 augustus,  Na het avondeten kwamen er weer 3 rendieren voorbij, Ezra bedenkt zich niet en rent er keihard achteraan, ook Job en Nick vinden dit leuk. Het duurde maar even en geen rendier meer te zien. 12 augustus,  Op tijd opstaan, dan rijden we naar Noorwegen. We gaan om 9 uur rijden het is 5,5 uur rijden. Het eerste stukje rijden we in colonne 4 rendieren voorop, ze blijven ervoor lopen eindelijk gaan ze de berm in. We hebben weer prachtig weer. Noorwegen is toch wel een stuk steiler om te rijden. Een afdaling van 12 % vindt de caravan toch te veel, we worden geattendeerd door een automobilist dat er rook van de banden kwam, snel water erover en weer rijden om alles te af te laten koelen. Hopelijk even geen steile afdalingen meer. Om 16 u zijn we op de camping in Maurvangen. Het is hier prachtig mooi, rondom hoge bergen met sneeuw. Na het eten lopen we een stukje, de kinderen gaan even in het ijskoude water, de bikkels. 13 augustus, We gaan vroeg weg om een tocht van 13 kilometer te lopen, Beggessen. Daarna de terugtocht per boot, na een uur lopen kwamen we al snel tot de conclusie dat we de laatste boot niet konden halen. We lopen 6,5 km heen de berg, ons. Hoogste punt is 1720 m. We zijn gestart met ca 900 m. Om 9 u vertrokken en om 17.15 zijn we weer terug bij ons start punt. De kinderen hebben allemaal geweldig gelopen, vooral Ezra. Hij is heel trots want hij is niet getild. Sommige stappen waren voor hem wel heel groot. We hebben prachtig weer. 14 augustus Roelof heeft heerlijke kaneelbolletjes gebakken voor het ontbijt, de kinderen spelen alweer bij het water, Ruben heeft een kabelbaan gebouwd. Straks naar beitostolen, daarna een mooie tolweg op, jotunheimvegen, klinkt bekend hè papa en mama!! Op deze camping was geen internet dus onze berichtjes duurden wat langer deze keer. Vandaag zitten we in een wolk, met wat regen. Gelukkig klaart het in de middag weer op. De kinderen spelen heerlijk op de camping nadat we naar beitostolen zijn geweest. De jotunheimveg laten we even voor wat het is aangezien we weinig uitzicht hebben.